{{ showmenu }}

Partners

Samen gaan we voor houten kozijnen in de bouw

Om als hét aanspreekpunt voor houten kozijnen in Nederland te kunnen functioneren, de kennisbank, vraagbaak en communicatiespil te kunnen zijn, werken we intensief samen met diverse partners in de houtbranche.

SHR

Bouwen met hout en testen

SHR is een testinstituut, kenniscentrum en adviespartner voor de bouwsector, de meubelindustrie en iedere andere branche die materialen verwerkt die houthoudend zijn of die in combinatie met hout kunnen worden toegepast.

www.shr.nl

SKH

Bouwen met hout en certificering

SKH is een onafhankelijke certificeringsinstelling die certificeringen verzorgt voor producten, processen en personen in de markten Veiligheid, Milieu, Industrie, Bouw, Dienstverlening en Agriculture.

www.skh.nl

HOUT100%

Houten kozijnen en zekerheid

SGT/HOUT100% representeert 78 houtverwerkende bedrijven in Nederland die als HOUT100%-leveranciers opdrachtgevers de zekerheid van duurzaamheid, transparantie en kwaliteit bieden. HOUT100% biedt zekerheidspakketten met product-, prestatie- of exploitatiezekerheid waarbij strenge kwaliteitsnormen en kwaliteitschecks horen. De leden van Hout100% zijn ook lid van de NBvT, onderdeel van Centrum Hout.

www.houthonderdprocent.nl

TNO

Bouwen met hout en innovatie

TNO is een onafhankelijke onderzoeksorganisatie die mensen en kennis verbindt, om innovaties te creëren die de concurrentiekracht van bedrijven en het welzijn van de samenleving duurzaam te versterken.

www.tno.nl